Leveranser, returer och betalningsalternativ

Leveranser

Vi skickar era kläder som vanliga brev med posten om det är litet nog att gå ner i er brevlåda så hamnar det där annars får ni en avi och ett paket att hämta ut hos närmsta postutlämning.

Leveranstid är normalt 2-5 arbetsdagar. Nu finns alla varorna på hemsidan i vårt lager i sverige så vi snabbt och enkelt kan få iväg er order.

Fraktkostnad tillkommer, den följer postens portotabell, ni betalar alltså mellan 24-80kr för frakten beroende på hur mycket era kläder väger.

Returer

Ni har 10 dagars bytesrätt och ångerrätt på allt ni handlar från oss, då vi är mycket måna om att alla våra kunder skall bli 100% nöjda.

varan skall då skickas tillbaka inom 10 dagar i ny skick. Det är helt okej om plagget är testat en gång för att prova storleken. Men självklart får den inte vara använd mer än så om ni vill byta eller lämna tillbaka den.

Om ni returnerar en vara från oss så får ni stå för returportot själva, Ni kan använda samma packpåse som ni fått kläderna i då dom är återanvändningsbara. Om ni öppnat den som man ska så finns det en andra möjlighet att försluta påsen.. Packpåsarna är tillverkade av biologiskt nedbrytbar plast.

Betalningsalternativ

Vi har nu börjat använda oss av en professionell medhjälpare för säker betalning via internett. För att kunna erbjuda alla de betalningssätten ni kan tänkas vilja använda så tar vi hjälp av Payer (Payer financial services ab).

De har garanterad säkerhet så att både vi skall få våra pengar och att ni skall känna er trygga att betala med både kreditkort och internetbankbetalning.  De har jobbat i denna branch sedan 2006, de har avtal med alla svenska banker och babs kretitkortbetalning.

Kreditkort:

Era kreditkort kontrolleras endast av Payer och ni kan känna er säkra att betala med era kreditkort genom ett pålitligt företag, pengarna förs via dom till oss.

Internetbank betalning:

 Om ni väljer att betala via intenettbank så kommer ni alltså att kopplas genom Payer direkt till er personliga bank och ni måste då ha er bankdosa till hands för att kunna slutföra ert köp. Vi är koplade till Swedbank och Handelsbanken  (Nordea och SEB fungerar tyvärr inte hos oss).

Förskottsbetalning:


Det sista alternativet är förskottsbetalning direkt till vårt bankgiro, Detta alternativ fungerar med ALLA BANKER. Ni går själva in på er bank och för över beloppet som står i er orderbekräftelse till vårt bankgiro. Bankgironummret och mer info anngående betlningen och leveransen ser ni vid utcheckningen.

Paypal

Paypal är en väldigt smidigt betningsalternativ över hela internett! Ni betalar endast genom att godkänna ett mail som skickas ut till er. Klart med en inloggning och ett klick. Första gången måste ni dock skapa ett konto.